Pizzes fresques Hacendado de Mercadona

Mercadona amplia el lineal de pizzes fresques amb tres novetats elaborades amb massa mare

11 de març de 2021
  • Margarida, serrana i pollastre són les tres especialitats que la companyia està incorporant de manera progressiva a tota la cadena, caracteritzades per tenir vores esponjoses i ingredients frescos.
  • Aquesta novetat es presenta en capses de cartó reciclat.
  • Casa Tarradellas és el Proveïdor Totaler responsable d’elaborar aquests productes a la seva nova fàbrica ubicada a Gurb (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda tres noves pizzes fresques Hacendado: margarida, serrana i pollastre, totes elles elaborades amb massa mare amb una fermentació de fins a 24 hores i caracteritzades per tenir vores esponjoses i ingredients frescos.

Aquests productes, que es presenten en capses de cartó reciclat i elabora el Proveïdor Totaler Casa Tarradellas a la seva nova fàbrica ubicada a Gurb (Barcelona) sota la marca Hacendado, s'estan incorporant de manera progressiva a tota la cadena, amb l'objectiu de ser a les més de 1.600 botigues d'Espanya i Portugal a finals del mes de març.

Pizzes fresques al lineal de MercadonaNoves pizzes fresques Hacendado: margarida, serrana i pollastre, al lineal de Mercadona.

Pizzes fresques de MercadonaNoves pizzes fresques Hacendado: margarida, serrana i pollastre.

Logo EActiVat