Assortiment de Minitorrons de Mercadona

Mercadona adapta l'assortiment de Minitorrons després d'escoltar els "Caps" (clients)

29 de novembre de 2021
  • Torró fort, tou, de crema cremada i de xocolata cruixent componen aquest assortiment, que conté porcions que s'adapten al consum de "El Cap".
  • Sanchis Mira és el Proveïdor Totaler que elabora aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a Xixona (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, adapta la mida de cada porció de l'assortiment de Minitorrons d'Hacendado després d'escoltar "El Cap" (client), que consumeix els torrons de manera diferent segons quins siguin.

Ara el client pot trobar un assortiment que es compon de 15 porcions: tres de torró de crema cremada i quatre de torró fort, de torró tou i de torró de xocolata cruixent. Totes aquestes porcions les elabora el Proveïdor Totaler Sanchis Mira a les seves instal·lacions situades a Xixona (Alacant). A més, si només es busca assaborir un sol torró, però sense renunciar a la comoditat de consumir-lo en porcions, el client també pot trobar paquets d'entre 8 i 10 porcions d'un sol gust.  

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Assortiment de Minitorrons de MercadonaAssortiment de Minitorrons de Mercadona.