La recol·lecció de mel i el seu consum és un costum arrelat a l'ésser humà. La passió per la mel ha evolucionat amb el temps i també ho han fet les seves varietats i sabors.
A Mercadona hem creat quatre tipus de varietats de mel Hacendado: la cremosa, la mel de romaní, la mel de taronger i la mel d'eucaliptus. Cadascuna posseeix un sabor i una textura diferent perquè s'adapti a tot tipus de gustos i moments.
Mel cremosa Hacendado
La nostra mel cremosa Hacendado, recol·lectada a Espanya, és fàcil d'untar. La seva textura fa que sigui perfecta per acompanyar torrades o qualsevol tipus de brioixeria. Posseeix un sabor suau i molt agradable per al paladar. Utilitza-la en els teus desdejunis i berenars.
Mel de romaní Hacendado
Pels qui els agrada endolcir les seves infusions amb mel, la seva suavitat farà que mantinguin el seu sabor original, però amb un toc especial. La mel de romaní Hacendado, recol·lectada a Espanya, és una alternativa al sucre.
Mel de taronger Hacendado
La flor del taronger és una de les més cobejades per elaborar mel a causa dels seus valors aromàtics. La mel de taronger Hacendado, recol·lectada a Espanya, es convertirà en el complement perfecte de tot tipus de receptes de rebosteria, així com de postres típiques com les llesquetes en ou, les coquetes de pa, les creps o els bunyols.
Mel d'eucaliptus Hacendado
Aquells paladars que prefereixen sentir un sabor més fort i intens poden decantar-se per la mel d'eucaliptus Hacendado, recol·lectada a Espanya i Argentina. Es caracteritza per les seves delicades notes a regalèssia i el seu sabor profund.
Altres recomanacions
Dóna-li un toc extra a les infusions Hacendado amb una de les nostres mels. O si les prefereixes per untar, et recomanem el nostre deliciós pa amb blat Hacendado per completar els teus desdejunis i berenars.