Llocs de treball vacants per a informàtics/iques a Mercadona

Llocs de treball vacants per a informàtics/iques a Mercadona

06 de juny de 2018

Uneix-te al nostre projecte! Mercadona necessita incorporar al seu equip d'Informàtica diferents perfils adreçats a: enginyers/eres tècnics i superiors d’informàtica i/o telecomunicacions.

Ofertes de feina per al Departament d’Informàtica a Mercadona

Estem fent passos per consolidar el nostre projecte de transformació digital. Per avançar en aquest projecte, Mercadona necessita incorporar enginyers/eres tècnics i superiors d’informàtica i/o telecomunicacions.

Si ets resident a les localitats on s'ofereixen els llocs o tens la possibilitat de ser-ho, t'animem que consultis i comparteixis les diferents propostes de treball a Mercadona per a enginyers/eres tècnics i superiors d’informàtica i/o telecomunicacions.

Llocs enginyers/eres tècnics:

Llocs enginyers/eres superiors (nivell d’anglès alt):

SAP

Pots consultar aquestes i altres ofertes i les condicions, i pots registrar el teu currículum a l'espai d'Ocupació del nostre web.

Condicions laborals a Mercadona

Mercadona disposa d'una política de Recursos Humans que aposta per l'ocupació estable i de qualitat, salaris competitius i el foment de valors com l'equitat i la igualtat, entre d'altres. Gràcies a aquesta política diferencial, Mercadona disposa d'un equip cohesionat, ple de talent i amb capacitat de millorar constantment.

Aquesta política ha estat destacada per Harvard Business Review, que ha publicat un estudi sobre la gestió del talent dels treballadors i treballadores en què Mercadona excel·leix pel fet d’aprofitar "les aptituds creatives i de resolució de problemes dels treballadors perquè suggereixin millores".

Un any més, la política de Recursos Humans de Mercadona ha estat reconeguda el 2017 en l'estudi Merco Talento; repeteix el primer lloc del rànquing del seu sector i escala tres llocs en el general, fins al sisè lloc, i esdevé també la primera empresa no cotitzada del país.

A més, la política de Recursos Humans de Mercadona és destacada per l'Organització Internacional del Treball (OIT), que depèn de les Nacions Unides. Per l'OIT, l'aposta de Mercadona per l'ocupació estable i de qualitat, així com l'esforç que fa en formació, conciliació i promoció o el repartiment de beneficis són també factors responsables de l'èxit de la seva política de Recursos Humans.