Llocs de treball vacants de Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida)

Llocs de treball vacants de Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida)

20 de juny de 2018

Hi ha llocs disponibles per formar part de l'equip de treballadors de Mercadona a les botigues de la Seu d'Urgell i Solsona (Lleida) amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de supermercat per a tots els llocs.

Oferta de feina Mercadona a la Seu d'Urgell i Solsona

Els treballadors a Mercadona són un actiu molt valuós. Mercadona té com a objectiu disposar d'una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servei, altament motivada i alineada amb la visió de la companyia d’assolir els objectius del projecte comú. El que Mercadona és avui és el resultat de les idees i l'esforç de tots: un equip ple de Talent.

Per cobrir la necessitat de treballadors de Mercadona per a les botigues de la Seu d'Urgell i Solsona, necessitem empleats a Mercadona amb els requisits següents:

  • Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).
  • Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte, en jornada setmanal de 40 hores, i orientació envers el servei al client.

Consulta les ofertes i inscriu-t’hi:

Condicions laborals a Mercadona

  • Mercadona ofereix un contracte fix des del primer dia.
  • Jornada de 40 hores setmanals amb un sou inicial de 1.312 € bruts/mes i progressió salarial.

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de les seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes de treball de Mercadona poden presentar la seva sol·licitud de feina a l’apartat "Ocupació" del nostre web i registrar-hi el seu currículum.