Llocs de treball a Mercadona per a botigues Barcelona i Madrid

Llocs de treball vacants a Mercadona per a Barcelona i Madrid

31 de agost de 2018

Tenim llocs disponibles per formar part del nostre equip de treballadors per a botigues de Barcelona i Madrid, amb l'objectiu de seguir generant ocupació i oferint el millor servei als nostres clients.

El treballador a Mercadona és una peça clau. És per això que el nostre objectiu és tenir una plantilla compromesa amb l'excel·lència i el servei. La motivació i el fet d’estar alineats amb la visió de la companyia són el més important per assolir els objectius d'un projecte comú. El que avui és Mercadona és el resultat de les idees i de l'esforç de tots: un equip ple de Talent.

El treballador és qui garanteix la qualitat de la nostra atenció al client i dona el millor servei. Per això, formem tots els nostres empleats i els dotem de les eines necessàries perquè puguin fer la seva feina. L'objectiu de Mercadona és comptar amb un gran equip de persones que contribueixin a ser cada vegada millors.

Forma part del nostre equip! Busquem candidats amb els requisits següents:

  • Estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO).
  • Disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte en jornada setmanal de 40 hores i orientació vers el servei al client.

Consulta les nostres ofertes de feina i inscriu-t’hi!

Oferim contracte fix des del primer dia i jornada de 40 hores setmanals amb un sou inicial de 1.312 € bruts/mes amb progressió salarial. A més, la formació va a càrrec nostre en tots els llocs (seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Caixes, Reposició, Neteja i Manteniment de botiga).

Si vols saber-ne més, aquí et parlem sobre Condicions laborals a Mercadona.