70% Alcohol Perfumat en esprai al lineal de Mercadona

L’innovador alcohol perfumat en esprai de Mercadona ven 50.000 unitats al dia

29 de maig de 2020
  • Aquest producte sorgeix del laboratori de coinnovació amb el proveïdor Francisco Aragón i el client, que demanava una solució pràctica i àgil per a netejar amb total seguretat.
  • Neteja en profunditat pràcticament qualsevol superfície sense necessitat d’esbandir-la.
  • El Proveïdor Totaler Francisco Aragón, especialista en aerosols i responsable d’elaborar aquesta novetat, es reinventa i adapta el seu coneixement a aquesta nova necessitat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa un innovador alcohol perfumat en esprai i en ven 50.000 unitats al dia.

L’esprai 70 % Alcohol Perfumat de Mercadona sorgeix de la coinnovació amb "El Cap" (client) i el proveïdor Francisco Aragón, després de fer més de 20 proves amb 30 clients per a desenvolupar un producte que s'ajustés a les seves necessitats: una solució pràctica i àgil per a netejar en profunditat i fer front a aquesta situació difícil que s'està vivint.

La característica principal d'aquest alcohol perfumat en esprai de Mercadona, disponible a tota la cadena des de principis de maig, és que neteja pràcticament qualsevol superfície sense necessitat d’esbandir-la i deixa una olor agradable.

Francisco Sánchez, director de Relacions Institucionals de Francisco Aragón, manifesta: “Aquest producte sorgeix de les aportacions de nombrosos clients de Mercadona amb qui l’hem desenvolupat directament. L'èxit de vendes que està tenint és gràcies a la seva experiència d'ús, a l’alt poder netejador i a l’aplicació senzilla. Poder desenvolupar-lo al centre de coinnovació de Mercadona ens ha permès innovar des de "El Cap" i amb "El Cap". Hem fet un producte excel·lent a partir de la innovació conjunta."

Així mateix, cal destacar la capacitat d'adaptació del Proveïdor Totaler Francisco Aragón, responsable de fabricar aquest producte a Molina de Segura (Regió de Múrcia), que s’ha reinventat atesa la situació excepcional i ha adaptat la seva especialitat en aerosols a aquesta nova necessitat d'alcohol perfumat en esprai.

Vídeo en castellà

70% Alcohol Perfumat en esprai al lineal de Mercadona70% Alcohol Perfumat en esprai al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat