Lineal d’ambientadors d’un supermercat de Mercadona

Les vendes dels ambientadors de cotxe baixen més d'un 60 % a Mercadona pels canvis d'hàbits del consumidor

06 de maig de 2020
  • Les vendes d'aquests productes baixen durant aquests dies perquè el client no fa tants desplaçaments en cotxe com de costum.
  • En canvi, les vendes dels ambientadors de la llar cauen aproximadament un 4 % perquè el consumidor no els percep com un producte de primera necessitat, tot i que la companyia comença a observar que el client torna a incorporar aquest producte a la compra habitual.
  • La companyia té més de 60 ambientadors diferents, tant de cotxe com de la llar, disponibles a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i a Portugal.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, veu reduïdes més d'un 60 % les vendes dels ambientadors de cotxe de Mercadona pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) es desplaça menys amb el vehicle. Així mateix, les vendes dels ambientadors de la llar de Mercadona també cauen aproximadament un 4 % perquè el consumidor no els percep com un producte de primera necessitat, tot i que la companyia comença a observar que el client torna a incorporar aquest producte a la compra habitual de manera progressiva.

De l'assortiment d'ambientadors de cotxe de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Francisco Aragón a Molina de Segura (Regió de Múrcia) i Relevi SPA a Itàlia, la companyia n’ofereix dues opcions: una per a penjar al retrovisor i una altra per a col·locar a la reixeta de ventilació.

D'altra banda, de l'assortiment d'ambientadors de la llar de Mercadona, que també elabora el Proveïdor Totaler Francisco Aragón, cal destacar que hi ha opcions diferents per a perfumar la casa, com ara ambientadors en esprai, elèctrics, varetes o espelmes, i també ambientadors d’ús puntual, que el consumidor fa servir quan ho necessita, i d’ús continuat, que es connecten una sola vegada per a mantenir la fragància de manera ininterrompuda.

Lineal d’ambientadors d’un supermercat de MercadonaLineal d’ambientadors d’un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà