Lasanyes i canelons gratinats al lineal de Mercadona

Les lasanyes i canelons gratinats de Mercadona venen 55.000 unitats al dia

29 de juliol de 2020
  • La companyia ofereix canelons amb carn i bolets, i tres tipus diferents de lasanyes: bolonyesa, amb espinacs i mató, i amb salmó i bròcoli.
  • Aquesta línia de productes es va millorar el 2018 quan se’n va reforçar la qualitat i la varietat dels ingredients, alhora que es va substituir el plàstic dur de l'envàs per un de fusta, fruit del compromís de la companyia amb el medi ambient.
  • Aquests productes els elabora, sota la marca Hacendado, el proveïdor Totaler Platos Tradicionales a Bunyol (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 55.000 unitats al dia de lasanyes i canelons gratinats a punt per consumir en menys de cinc minuts al microones. En concret, la cadena de supermercats ofereix canelons amb carn i bolets, i tres tipus diferents de lasanya: bolonyesa, amb espinacs i mató, i amb salmó i bròcoli.

Aquesta línia de productes, que elabora sota la marca Hacendado el proveïdor Totaler Platos Tradicionales a Bunyol (València), es va millorar el 2018 quan se’n va reforçar la qualitat i la varietat dels ingredients, alhora que es va substituir el plàstic dur de l'envàs per un de fusta, fruit del compromís de la companyia amb el medi ambient.

Lasanyes i canelons gratinats al lineal de MercadonaLasanyes i canelons gratinats al lineal de Mercadona.

Lasanya bolonyesa gratinada a MercadonaLasanya bolonyesa gratinada a Mercadona.

Logo EActiVat