Assortiment de barretes Enervit de Mercadona

Les barretes Enervit de Mercadona recuperen quota de venda després de la caiguda inicial pels canvis d'hàbits del consumidor

19 de maig de 2020
  • Abans de l'inici de l'estat d'alarma, la companyia en venia 6.400 unitats al dia i a l'abril va passar a vendre’n 3.200 unitats al dia. Actualment, els consumidors reprenen progressivament la compra d'aquests productes i se’n venen 4.800 unitats al dia.
  • Aquests productes els elabora el proveïdor Enervit a les seves instal·lacions d'Itàlia.

La venda de les barretes de proteïnes Enervit, disponibles a Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recuperen quota de venda després de la caiguda que van patir durant el confinament pels canvis d'hàbits del consumidor. Abans de l'inici de l'estat d’alarma, la companyia en venia 6.400 unitats al dia i, durant el mes d'abril, va passar a vendre’n 3.200 unitats al dia. Actualment, els consumidors reprenen progressivament la compra de les barretes Enervit de Mercadona i se’n venen 4.800 unitats al dia.

L'assortiment d'aquestes barretes, que elabora el proveïdor Enervit a les seves instal·lacions d'Itàlia i que estan disponibles a totes les botigues que la companyia té a Espanya, es compon de barretes de Fruita Seca, de Proteïna Xocolata, de Proteïna Xocolata i Coco, de Proteïna Iogurt i d'Ametlla Xocolata. Aquest producte es caracteritza perquè és una gran font d'energia que "El Cap" (client) consumeix per a fer qualsevol pràctica esportiva.

Barretes Enervit al lineal de MercadonaBarretes Enervit al lineal de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà