Assortiment d’insecticides i repel·lents, disponibles al lineal de Mercadona

La venda d'insecticides i repel·lents de mosquits s’arriba a multiplicar per deu amb la calor

11 de juny de 2021
  • El repel·lent fort, l'insecticida barrera ideal per a exteriors, l'antivespes i el difusor elèctric antimosquits són els que més demanen els "Caps", juntament amb els braçalets de citronel·la en les dues mides disponibles.
  • Francisco Aragón (Molina de Segura, Múrcia), RNB (La Pobla de Vallbona, València), The SPB Global Corporation (Xest, València), Korott (Alcoi, Alacant), RE.LE.VI. (Itàlia) i Castelberg Technologies (Itàlia) són els proveïdors especialistes responsables d'aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, multiplica per deu la venda de bona part dels insecticides i repel·lents amb l'entrada de la calor. El cas més destacat és el del repel·lent fort, que eleva les vendes catorze vegades fins a les 11.480 unitats al dia en el moment de més demanda.

Els "Caps" també compren fins a deu vegades més insecticida de barrera, ideal per a exteriors i desenvolupat per satisfer una nova necessitat davant la proliferació d'espècies invasores, fins a les 1.640 unitats al dia. Es multiplica per vuit l'insecticida elèctric antimosquits, fins a les 9.840 unitats, i per cinc l'insecticida per a vespes, fins a les 1.640 unitats, desenvolupat per frenar l’expansió recent de la Vespa velutina. Aquesta família de productes es completa amb el roll-on alleujament de picades, l'esprai corporal de citronel·la, els braçalets de citronel·la i les espelmes antimosquits, de les quals se’n venen 8.200 unitats al dia.

Aquesta gamma de productes l’elaboren proveïdors especialistes com Francisco Aragón (Molina de Segura, Múrcia), RNB (La Pobla de Vallbona, València), The SPB Global Corporation (Xest, València), Korott (Alcoi, Alacant), RE.LE.VI. (Itàlia) i Castelberg Technologies (Itàlia).

Assortiment d’insecticides i repel·lents, disponibles al lineal de MercadonaAssortiment d’insecticides i repel·lents, disponibles al lineal de Mercadona.