Pot de Tahina d'Hacendado disponible a Mercadona

La Tahina de Mercadona triomfa per la seva versatilitat en tota mena de receptes

04 de febrer de 2022
  • Ideal per a torrades, per acompanyar fruita o amanides, per dipejar amb pa de pita o com a ingredient per elaborar hummus o babaganuix, suma més de 3.250 pots venuts al dia.
  • El Proveïdor Totaler Laboratorios Almond elabora aquest producte a les seves instal·lacions de Librilla (la Regió de Múrcia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) la seva Tahina d'Hacendado, elaborada al 100 % amb llavors de sèsam i de la qual en ven 3.250 pots al dia.

Ingredient clau per elaborar receptes diferents com hummus o babaganuix, també es pot consumir untada en torrades, com a acompanyament de fruites i amanides, o per dipejar amb pa de pita.

La Tahina és bona per al cor gràcies a la seva aportació de greixos insaturats i àcids grassos essencials com l'àcid oleic, a més de ser un aliment molt beneficiós per al trànsit intestinal, ja que aporta grans quantitats de fibra. El Proveïdor Totaler Laboratorios Almond l’elabora a les seves instal·lacions de Librilla (la Regió de Múrcia).

Pot de Tahina d'Hacendado disponible a MercadonaPot de Tahina d'Hacendado.