Ampolles de sidra asturiana El Mayu, al celler de Mercadona

La sidra asturiana El Mayu renova el seu procés d'elaboració

11 de desembre de 2020
  • Els "Caps" (clients) han col·laborat per aconseguir un sabor totalment al seu gust d'aquesta beguda tradicional tan unida a les celebracions i a les festes de Nadal.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha renovat el procés d'elaboració de la sidra asturiana El Mayu per aconseguir una beguda totalment al gust dels "Caps" (clients).

El nou gust de la sidra asturiana El Mayu és el resultat d'escoltar les opinions dels "Caps" de Mercadona fins a desenvolupar aquesta beguda escumosa tan unida a les celebracions i a les festes de Nadal, amb les màximes exigències de qualitat i satisfacció.

El celler Manuel Busto Amandi és el Proveïdor Totaler d'aquest producte que es distribueix a tota la cadena, des de les instal·lacions de la localitat asturiana de Villaviciosa, en ampolles de 750 ml i en paquets de quatre ampolletes de 250 ml.

Sidra asturiana El Mayu, al celler de MercadonaAmpolles de sidra asturiana El Mayu, al celler de Mercadona.

Logo EActiVat