Els encàrrecs de Nadal de la secció A punt per Menjar a Mercadona

La secció A punt per Menjar de Mercadona recupera els encàrrecs de plats de Nadal

28 de novembre de 2022
  • Entre les opcions destaca un assortiment de canapès, pollastre de corral farcit, garrí rostit, espatlla d’anyell i galta guisada.
  • A partir d'avui i fins al 28 de desembre, els clients poden demanar plats especials per a aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, recupera, dins de la seva secció A punt per Menjar, els encàrrecs de plats de Nadal. Des d'avui i fins al 28 de desembre, els "Caps" (clients) podran demanar, en qualsevol de les més de 970 botigues que tenen aquesta secció, alguna de les opcions que la companyia posa a la venda pensades per gaudir-ne durant aquestes festes.

Entre l'assortiment A punt per Menjar de Nadal, destaca com a entrant la safata amb 18 canapès de combinacions diferents, com ara formatge amb salmó i anet o crema de rosbif de vedella amb formatge. Enguany s’hi han incorporat com a novetat les cassoletes farcides d'hummus i de brandada de bacallà amb paté d'oliva negra.

Com a plats principals, a la secció A punt per Menjar s'ofereix el pollastre de corral desossat farcit d’escalunyes, tòfona, foie, prunes, brandi i cansalada; mig garrí rostit; espatlla d’anyell marinada amb sal, romaní, farigola i llimona, o bé la galta guisada amb salsa de carn i vi negre. Tots aquests plats se serveixen amb guarnició de patates a rodanxes i cebetes confitades. A casa, només cal donar-los el darrer punt de forn o microones.

Els encàrrecs de Nadal de la secció A punt per Menjar a MercadonaEls encàrrecs de Nadal de la secció A punt per Menjar a Mercadona.

Treballadora a la secció A punt per Menjar a MercadonaSecció A punt per Menjar a Mercadona.