El lot de dona Elección, a la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona presenta els seus lots nadalencs Elección i Como tú Fuerza

01 de desembre de 2021
  • El lot Elección està format per un eau de parfum de 100 ml, un vial de 30 ml, una crema de mans i una bonica calaixera, i Como tú Fuerza inclou una eau de toilette de 100 ml i una versió petita de 30 ml, dins d'un pràctic necesser.
  • El Proveïdor Totaler RNB produeix aquests perfums i cosmètics a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat el seu assortiment de Perfumeria per a les festes de Nadal amb els lots Elección, per a dona, i Como tú Fuerza, per a home.

El lot Elección està format per un flascó d'eau de parfum de 100 ml, un altre de 30 ml, una crema de mans i una bonica calaixera. D'un estil atemporal i inconfusible, les seves notes florals exclusives acaben amb un fons ple de personalitat i distinció a base de pàtxuli i mescs blancs.

Como tú Fuerza inclou eau de toilette de 100 ml i una versió petita de 30 ml, dins d'un pràctic necesser. Aquesta fragància té notes de vainilla i tonka, que li donen un toc oriental i sensual, a més d'un cor aromàtic i especiat alhora.

El Proveïdor Totaler de tots dos lots és RNB, que produeix aquests perfums i cosmètics a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

El lot de dona Elección, a la Perfumeria de MercadonaEl lot de dona Elección, a la Perfumeria de Mercadona.

El lot d'home Como tú Fuerza, a la Perfumeria de MercadonaEl lot d'home Como tú Fuerza, a la Perfumeria de Mercadona.