Els lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona presenta els seus lots per al Dia del Pare

07 de març de 2022
  • El lot World's Best Dad inclou eau de parfum i gel de bany de 100 ml; el lot Misty Wood Esencia Vital conté eau de toilette, gel de bany, xampú i after shave, i el lot Eau de toilette Ikiru es presenta en un flascó de 100 ml, juntament amb una versió petita. També està disponible el lot d'unitats limitades de la maquineta Precision6 amb suport i vuit recanvis.
  • Les fragàncies i els gels els elaboren els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València) i Jesús Gómez (Rafelbunyol, València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat el seu assortiment de Perfumeria per celebrar el Dia del Pare.

El lot World's Best Dad està format per un flascó d'eau de parfum de 45 ml i gel de bany de 100 ml, i l’elabora el Proveïdor Totaler Jesús Gómez a les seves instal·lacions de Rafelbunyol (València).

Altres alternatives són el lot Misty Wood Esencia Vital, amb un flascó d’eau de toilette, gel de bany, xampú i after shave, i el lot Eau de toilette Ikiru, de 100 ml i una versió petita de 30 ml, que elabora el Proveïdor Totaler RNB a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

També està disponible el lot d'unitats limitades de la maquineta Precision6, que inclou mànec, suport i vuit recanvis amb banda lubricant d’àloe i vitamina E.

Els lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de MercadonaEls lots per al Dia del Pare de la Perfumeria de Mercadona.