Lots Dia de la Mare de la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona presenta els seus lots per al Dia de la Mare

27 de abril de 2022
  • Perfums, locions i bàlsams per a tots els gustos, acompanyats d’espelmes, ventalls o un fulard són les opcions per encertar que la cadena de supermercats ofereix enguany.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València) i Chantelet (Tres Cantos, Madrid) elaboren aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat el seu assortiment de Perfumeria per celebrar el Dia de la Mare amb set lots per a tots els gustos.

El lot Elección inclou eau de parfum de 100 ml, broma de 150 ml i una elegant peça de ceràmica per penjar. El lot The Rose es compon d'un flascó d'eau de parfum de 100 ml i un pràctic ventall. Acompanyat d'un bonic fulard, hi ha el lot Soplo, que inclou eau de parfum de 100 ml. L’eau de toilette Ikiru es presenta en un flascó de 100 ml, juntament amb una versió petita de 30 ml. Tots ells els elabora el Proveïdor Totaler RNB a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Als lineals de la secció, també s'hi ofereix el lot Sugared Blossom, amb eau de parfum de 45 ml i loció corporal de 100 ml, que elabora el Proveïdor Totaler Jesús Gómez a Rafelbunyol (València). Aquest proveïdor també elabora l’eau de parfum Calm & Relax de 45 ml, que es ven amb una espelma perfumada.

Completa la proposta el Bàlsam netejador i mussolina, que desmaquilla, neteja els porus i tonifica. El produeix el Proveïdor Totaler Chantelet, de Tres Cantos (Madrid), i inclou una elegant mussolina.

Els lots per al Dia de la Mare de la Perfumeria de MercadonaEls lots per al Dia de la Mare de la Perfumeria de Mercadona.

Imatge de capçalera: Lot Sugared Blossom i Calm & Relax.