Productes col·lecció limitada SOS Nails de la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona posa a la venda una col·lecció limitada de productes per a cuidar les ungles

03 de febrer de 2021
  • La sèrie, que es compon de dos productes independents, està pensada per a protegir i hidratar les ungles i les cutícules.
  • El Proveïdor Totaler responsable d’elaborar aquesta novetat és You Cosmetics a les seves instal·lacions de Gavà (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la col·lecció limitada SOS Nails de Deliplus per a cuidar les ungles. La sèrie, que es compon de dos productes independents, està pensada per a protegir i hidratar les ungles i les cutícules.

D'una banda, hi ha l’Hydragel Nails & Cuticles de Mercadona, un gel hidratant amb olor de cirera i d‘absorció ràpida per a ungles i cutícules fetes malbé, i de l'altra, B.B. Nails de Mercadona, un esmalt que ajuda a mantenir les ungles protegides i hidratades, amb un aspecte molt natural.

La col·lecció, que està disponible a totes les botigues de la companyia des de finals de gener i de manera limitada, l’elabora el Proveïdor Totaler You Cosmetics a les seves instal·lacions de Gavà (Barcelona).

Nova col·lecció d’esmalts d’ungles SOS Nails de MercadonaNova col·lecció d’esmalts d’ungles SOS Nails de Mercadona.

Nova col·lecció d’esmalts d’ungles SOS Nails, a la Perfumeria de MercadonaNova col·lecció d’esmalts d’ungles SOS Nails, a la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat