Col·lecció Éclat, disponible a la Perfumeria de Mercadona

La Perfumeria de Mercadona posa a la venda Éclat, la seva nova col·lecció limitada de Nadal

01 de desembre de 2022
  • La col·lecció es compon de diferents productes, com un perfilador d'ulls, eau de parfum, esmalt d'ungles, necesser amb brotxes, labials, il·luminador i una paleta de rostre i una altra d'ombres.
  • Proveïdors Totaler com WeColors a Vilassar de Dalt (Barcelona), RNB a la Pobla de Vallbona (València) o Youcosmetics a Gavà (Barcelona), entre d'altres, elaboren aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) la col·lecció Éclat, una edició limitada de Nadal disponible a la Perfumeria de totes les seves botigues des de mitjans de novembre i fins a la fi de les existències.

La col·lecció l’elaboren una àmplia varietat de Proveïdors Totaler ubicats a diferents punts, com per exemple WeColors a Vilassar de Dalt (Barcelona), RNB a la Pobla de Vallbona (València) o Youcosmetics a Gavà (Barcelona), entre d'altres.

La col·lecció Éclat de Mercadona es compon de diversos productes, des de l'eau de parfum amb tocs afruitats i florals fins a un il·luminador de textura lleugera pensat per aportar llum en zones com el rostre, les espatlles, l’escot i les cames.

També hi ha un necesser amb sis tipus diferents de pinzells, aptes per a qualsevol tipus de textures; esmalt d'ungles; labials d'alta cobertura, d'acabat brillant i de textura cremosa per a uns llavis a tot color; una paleta d'ombres i una altra de rostre, totes dues amb mirall a l’interior i amb un imant situat a la base de cadascuna de les peces per poder convertir-les en una única paleta, i un perfilador d'ulls negre amb esclats de plata que conté una maquineta de fer punta.

Col·lecció Éclat, disponible a la Perfumeria de MercadonaCol·lecció Éclat, disponible a la Perfumeria de Mercadona.