Les opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant Valentí

La Perfumeria de Mercadona ajuda a encertar-la per Sant Valentí amb els lots Kiss Me i Touring for Him i els perfums Toujours for Her i Toujours for Him

07 de febrer de 2023
  • Els Proveïdors Totaler Perseida Belleza (Jerez de los Caballeros, Badajoz) i Laboratorios Neum Spain (Rafelbunyol, València) de perfumeria, juntament amb Pastisfred (Montblanc, Tarragona) de pastisseria i Kokoa Origens (Martorell, Barcelona) de xocolates ofereixen la solució més romàntica.
  • La tria més dolça és la del pastís clàssic Cor Cruixent i el Cor de Xocolata.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix els encerts més romàntics als "Caps" (clients) per Sant Valentí. Només aquests dies, la Perfumeria de Mercadona convida a celebrar el 14 de febrer amb el lot Kiss Me, que elabora el Proveïdor Totaler Laboratorios Neum Spain (Rafelbunyol, València), i amb el perfum Toujours for Her, de Perseida Belleza (Jerez de los Caballeros, Badajoz), tots dos per a ella. Per a ell, disposa del lot Touring for Him, de Laboratoris Neum Spain, i del perfum Toujours for Him, de Perseida Bellesa.

El toc més dolç el posen el Cor Cruixent de Mercadona, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color vermell brillant amb efecte de mirall que elabora el Proveïdor Totaler Pastisfred a les seves instal·lacions de Montblanc (Tarragona), i el Cor de Xocolata, que elabora el Proveïdor Totaler Kokoa Origens a Martorell (Barcelona) i que, a més, és apte per a persones celíaques.

Les opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant ValentíLes opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant Valentí.