La crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el recanvi

La nova crema Green Caviar Deliplus aporta una hidratació duradora a la pell enfront del fred

11 de gener de 2023
  • Les baixes temperatures assequen la pell i aquesta crema facial antiedat amb alga Caulerpa lentillifera la regenera i estimula la generació de col·lagen, a més d'aportar una sensació gratificant de confort.
  • Per reduir el malbaratament d'envasos i abaratir la compra de "El Cap" (client), aquesta crema està disponible en format refill per introduir en el seu pot de vidre, que es ven buit per separat.
  • El Proveïdor Totaler RNB fabrica aquest producte a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) un extra d'hidratació per al rostre per fer front al fred amb la seva nova crema Green Caviar Deliplus. D’absorció ràpida, aporta una sensació de confort alhora que regenera la pell i estimula la síntesi de col·lagen gràcies a la seva elaboració amb l'alga Caulerpa lentillifera, que té propietats antiedat, refermants, antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques.

La crema Green Caviar de Mercadona es ven en refills que s’ajusten al pot de vidre, que es ven per separat, per reduir el malbaratament d'envasos. Compromesa amb els principis de l'economia circular, Mercadona aposta pels recanvis en els seus productes de perfumeria per reduir el plàstic i els seus residus.

Aquest producte es fabrica a les instal·lacions del Proveïdor Totaler RNB de la Pobla de Vallbona (València).

La crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el recanviLa nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el seu recanvi.