La nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el seu recanvi

Mercadona llança la seva nova crema Green Caviar amb ingredients d'origen marí

15 de novembre de 2022
  • Aquesta crema facial antiedat està elaborada amb l'alga Caulerpa llentillifera, que ajuda a regenerar la pell i estimular la síntesi de col·lagen. La seva textura cremosa i d’absorció ràpida aporta una sensació de confort i hidratació duradora.
  • La nova crema es ven en un format refill que s’ajusta al seu pot de vidre, que es ven per separat, per reduir el malbaratament d'envasos i abaratir la compra de "El Cap" (client).
  • El Proveïdor Totaler RNB fabrica aquest cosmètic a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) la seva nova crema Green Caviar de Deliplus, elaborada amb l'alga Caulerpa lentillifera, que regenera la pell i estimula la síntesi de col·lagen gràcies a les seves propietats antiedat, refermants, antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques, que proporcionen flexibilitat i vitalitat. La nova crema Green Caviar de Mercadona, de textura cremosa i absorció ràpida, aporta una sensació de confort i hidratació duradora. 

Mercadona, compromesa amb els principis de l'economia circular, aposta pels recanvis en els seus productes de Perfumeria per reduir el plàstic i els seus residus, i Green Caviar de Deliplus segueix aquesta línia. La nova crema es ven en recanvis que s’ajusten al seu pot de vidre, que es ven per separat, per reduir el malbaratament d'envasos.

Aquesta novetat s'emmarca en l'Estratègia 6.25 que la companyia duu a terme des de l’any 2019 per aconseguir el 2025 un triple objectiu: reduir un 25 % de plàstic als seus envasos, que tots siguin reciclables i gestionar tots els residus d'aquest material. Així mateix, la companyia aconsegueix abaratir la compra de "El Cap" (client).

La crema Green Caviar de Deliplus està disponible a les més de 1.600 botigues que Mercadona té a Espanya i Portugal, i l’elabora el Proveïdor Totaler RNB, que la fabrica a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

La nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el seu recanviLa nova crema Green Caviar de Deliplus, amb el seu pot buit i el seu recanvi.