Beguda d'avellanes i arròs de Mercadona

La nova beguda d'avellanes i arròs de Mercadona sorprèn els clients pel seu gust de bombó

29 de juny de 2021
  • La cremositat i l'absència de sucres afegits són també altres atributs altament valorats pel consumidor durant les sessions de coinnovació que la companyia va dur a terme amb aquest producte abans de posar-lo a la venda.
  • El Proveïdor Totaler Frias Nutrición és el responsable d'elaborar aquesta beguda vegetal a les seves instal·lacions de Burgos.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha incorporat a l’assortiment una nova beguda vegetal d’Hacendado, composta d’avellanes i arròs. Aquesta novetat, desenvolupada en col·laboració amb els "Caps" (clients) a través de les sessions de coinnovació que la companyia duu a terme amb els productes abans de posar-los a la venda, ha sorprès pel seu gust dolç -similar al d'un bombó-, així com per la seva cremositat i l’absència de sucres afegits.

Aquesta beguda d’avellanes i arròs d’Hacendado, disponible a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i Portugal, l’elabora el Proveïdor Totaler Frias Nutrición a les seves instal·lacions ubicades a Burgos.  

Beguda d’avellana i arròs d’Hacendado en un supermercat de MercadonaBeguda d’avellana i arròs d’Hacendado en un supermercat de Mercadona.

Beguda d'avellanes i arròs de MercadonaBeguda d'avellanes i arròs de Mercadona.