Llet +Proteínas al lineal de Mercadona

La Llet +Proteínas de Mercadona ven més de 12.000 unitats diàries

19 de agost de 2020
  • L'innovador producte contribueix a l'aportació extra de proteïnes i calci per al manteniment de la massa muscular i els ossos.
  • El Proveïdor Totaler Lactiber León S.L. s’encarrega de fabricar aquest producte.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, culmina la implantació de la Llet +Proteínas d’Hacendado a les més de 1.600 botigues i aconsegueix vendre’n més de 12.000 unitats diàries. Aquest producte, que va començar a ocupar els lineals dels supermercats de la cadena l'any passat, aporta a l'organisme una dosi extra de proteïnes i calci que contribueixen al manteniment de la massa muscular i els ossos.

Es tracta de llet desnatada sense lactosa indicada per a "Caps" (clients) de totes les edats, però que per les seves propietats és especialment beneficiosa per a esportistes, persones a partir dels 50 anys i els qui tenen problemes de mobilitat i alimentació.

L'innovador producte Llet +Proteínas de Mercadona, que fabrica el Proveïdor Totaler Lactiber León S.L. sota la marca Hacendado, es pot adquirir en format de bric individual d'1 litre o en format de paquet compost de 6 unitats d’1 litre.

La Llet +Proteínas ha estat reconeguda per l’Institut Cerdà que, a través de l’Observatori d'Innovació en Gran Consum, l'ha considerada, juntament amb els batuts de la mateixa gamma, com una de les millors innovacions del sector de l’any 2020.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials amb el sector primari, la companyia col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. En aquest sentit, el 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional i procedeix de les compres realitzades a més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya. La companyia també dona suport al consum de la llet amb diverses iniciatives que du a terme el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per a la promoció d'aquest producte i altres lactis.

Llet +Proteínas al lineal de MercadonaLlet +Proteínas al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat