Lot Extra Time Likes For Her, disponible a la Perfumeria de Mercadona

La col·lecció Extra Time Likes de Mercadona sorprèn com a regal aquest Nadal

21 de desembre de 2022
  • Aquesta col·lecció la componen dues fragàncies diferents que es venen per separat: For Him i For Her, totes dues acompanyades d’una motxilla i d’un necesser, respectivament.
  • El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar aquesta col·lecció és RNB a les seves instal·lacions ubicades a la Pobla de Vallbona (València).

La Perfumeria de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, sorprèn els seus "Caps" (clients) amb la col·lecció Extra Time Likes, que es compon de dues fragàncies diferents: For Him i For Her. Totes dues, que es venen per separat, s'acompanyen d’una motxilla multiposició i d’un necesser, respectivament.                         

Elaborades pel Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València), sorprenen els "Caps" per les seves notes orientals. L'eau de parfum Extra Time Likes For Him de la Perfumeria de Mercadona pertany a la família olfactiva fusta i floral aromàtica, i el d’Extra Time Likes For Her, a la floral i afruitada cítrica.

Lot Extra Time Likes For Him, disponible a la Perfumeria de MercadonaLot Extra Time Likes For Him, disponible a la Perfumeria de Mercadona.

Lot Extra Time Likes For Her, disponible a la Perfumeria de MercadonaLot Extra Time Likes For Her, disponible a la Perfumeria de Mercadona.