Informació sobre la Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado

Informació sobre la Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado (Minibrick Pack 3 x 330 ml) del lot L-D068DA

29 de maig de 2018

J. García Carrión ha comunicat a Mercadona que retiri dels seus supermercats el lot L-D068DA, amb caducitat 03/09/2018, del seu producte Beguda Maduixa Plàtan Soja Hacendado (Minibrick Pack 3 x 330 ml), perquè conté traces de proteïna de llet de vaca. Aquest moviment s'ha fet de manera coordinada amb les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana, dins del marc de col·laboració conjunt que tenen establert per a aquest tipus de situacions.

És per això que volem comunicar el següent:

  • J. García Carrión i Mercadona es posen a disposició dels clients que disposin del lot esmentat d'aquest producte perquè el puguin tornar i se'ls reintegri l'import a qualsevol establiment de la cadena.
  • El producte és totalment segur per a les persones que no tenen al·lèrgia a la proteïna de llet de vaca.
  • Davant de qualsevol dubte o pregunta sobre aquest particular, els clients poden trucar al telèfon gratuït d'atenció al client de J. García Carrión (96 875 81 75) o al de Mercadona (900 500 103). De la mateixa manera, la informació estarà disponible als webs de totes dues companyies.
  • A J. García Carrión garantim la qualitat i la seguretat alimentària dels nostres productes des del 1890. A tots els nostres clients els demanem disculpes per les molèsties que els hàgim pogut ocasionar.