Croissant amb Crema de Cacau Hacendado

Informació sobre Croissant amb Crema de Cacau Hacendado (bossa 375 grams)

08 de agost de 2018

Grupo Siro ha comunicat a Mercadona que procedeixi a retirar dels seus supermercats el producte Croissant amb Crema de Cacau Hacendado (bossa 375 grams) amb data de consum preferent del 16/09/18 al 6/10/18 inclusivament a causa d'un error en l’etiquetatge que afecta aquestes unitats ja que no s’ha indicat que contenen llet i/o derivats com es fa de manera habitual.

No s'han vist afectats per la retirada els supermercats ubicats a les comunitats de Catalunya, Múrcia, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana.

Aquest moviment s'ha fet de manera coordinada amb les autoritats sanitàries de la Comunitat Valenciana, dins del marc de col·laboració conjunt que tenen estipulat per a aquest tipus de situacions.

És per això que volem comunicar el següent:

  • Que Grupo Siro i Mercadona es posen a disposició dels clients que disposin del producte amb les dates de consum preferent que s’han indicat anteriorment perquè puguin tornar-lo i se'ls en reintegri l'import a qualsevol establiment de la cadena.
  • Que el producte és totalment segur per a aquelles persones que no tenen al·lèrgia o intolerància associada al consum de llet.
  • Que en cas dubte o pregunta sobre el particular, els clients poden trucar al telèfon d'atenció al client de Grupo Siro (900 100 149) o al de Mercadona (900 500 103). De la mateixa manera, la informació estarà disponible als webs de totes dues companyies.
  • Que des de Grupo Siro els demanem disculpes a tots aquells clients que consumeixen els nostres productes habitualment per les molèsties que els hàgim pogut ocasionar.