Repel·lent en esprai al lineal de Mercadona

Els productes antimosquits de Mercadona augmenten les vendes un 90 % pels canvis d'hàbits del consumidor

21 de maig de 2020
  • Les vendes d'aquests productes, en concret del Repel·lent d’insectes en esprai i del Calmant de picades en roll-on, augmenten perquè el client fa més passejades en hores tardanes que altres anys.
  • El Repel·lent d’insectes en esprai l’elabora Korott a Alcoi (Alacant) i el Calmant de picades en roll-on l’elabora SPB a Xest (València).

Les vendes de productes antimosquits de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenten un 90 % respecte d’altres anys pels canvis d'hàbits del consumidor, perquè actualment el client fa més passejades en hores tardanes.

En concret, destaca el Repel·lent d’insectes en esprai de Mercadona, que elabora Korott a Alcoi (Alacant) i està disponible a totes les botigues d'Espanya. Aquest producte es caracteritza perquè és un fort repel·lent contra mosquits i mosquits tigre. El març del 2019 se’n va reforçar l’eficàcia, que va passar de 4 a 6 hores de protecció, i es va adaptar l'envàs de 125 ml a un envàs amb format de viatge de 100 ml.

D'altra banda, el Calmant de picades en roll-on de Mercadona, que elabora SPB a Xest (València) i està disponible a tota la cadena, s'utilitza per a alleujar la pell després de la picada d'insectes -com mosquits-, meduses i plantes urticants. Aquest producte es caracteritza perquè conté mentol, que aporta sensació de frescor, i perquè els seus components generen una pel·lícula protectora sobre la pell irritada, que deixa una sensació suau.

Calmant de picades en roll-on al lineal de MercadonaCalmant de picades en roll-on al lineal de Mercadona.

Repel·lent d’insectes en esprai al lineal de MercadonaRepel·lent d’insectes en esprai al lineal de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà