Les noves Magdalenes de Iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorants

Els nous pans de pessic i magdalenes de Mercadona venen 26.000 unitats al dia

28 de setembre de 2020
  • El Forn de Mercadona incorpora a l’assortiment el Pa de Pessic de Cacau, el Pa de Pessic de Sucre Morè i Nous, a més de les Magdalenes de Iogurt i de Xocolata, i la Magdalena 100 % Integral sense Sucre Afegit.
  • El proveïdor Totaler Pastisart elabora aquests productes als forns de les instal·lacions de l'empresa a El Espinar (Segòvia).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha sumat a l’assortiment els nous Pans de Pessic de Cacau, de Sucre Morè i Nous, les Magdalenes de Iogurt i de Xocolata, i la Magdalena 100 % Integral sense Sucre Afegit. L'acollida per part dels "Caps" (clients) ha permès assolir unes vendes de 26.000 unitats diàries.

Les varietats de cacau tenen trossets de xocolata a la massa i s'empra iogurt natural per a les magdalenes d'aquesta varietat i al Pa de Pessic de Cacau. A més, tots aquests productes, ara més sucosos i tendres, tenen en comú que estan elaborats sense conservants ni colorants.

L'empresa Pastisart és el proveïdor Totaler d'aquesta brioixeria renovada del Forn de Mercadona, que produeix al centre de la companyia a El Espinar (Segòvia) per a tota la cadena de supermercats.

Les noves Magdalenes de Iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorantsLes noves varietats de Pans de Pessic i Magdalena del Forn de Mercadona al lineal de l'establiment.

Les noves varietats de Pans de Pessic i Magdalena del Forn de Mercadona al lineal de l'establimentLes noves Magdalenes de Iogurt del Forn de Mercadona, sense conservants ni colorants.

Logo EActiVat