Tomàquet sec hidratat, amb oli i especiat, al lineal de Mercadona

El Tomàquet sec hidratat de Mercadona neix després de les sessions de coinnovació amb "el Cap"

30 de setembre de 2021
  • La companyia va començar a implantar aquest producte l'octubre de l'any passat i, en menys d'un any, ja està disponible a tota la cadena.
  • El Proveïdor Totaler Alberto de Miguel és el responsable d'elaborar aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a Autol (La Rioja).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda el Tomàquet sec hidratat amb oli i especiat Hacendado a tota la cadena, després de l'èxit que ha tingut durant l'inici de la seva implantació progressiva, que va començar l'octubre de l'any passat.

El Tomàquet sec hidratat de Mercadona, desenvolupat en col·laboració amb el Proveïdor Totaler Alberto de Miguel a les seves instal·lacions ubicades a Autol (La Rioja), sorgeix després de les sessions de coinnovació que la companyia manté amb els "Caps" (clients), en què veu i observa com cuinen i es fa conscient de les seves necessitats. Gràcies a aquestes experiències, Mercadona ha desenvolupat aquest tomàquet a punt per utilitzar i consumir en plats com ara pizzes, amanides o torrades.

Tomàquet sec hidratat, amb oli i especiat, al lineal de Mercadona  Tomàquet sec hidratat, amb oli i especiat, al lineal de Mercadona.