Fusta de pernil i embotits a talls de Mercadona

El pernil i els embotits de Mercadona, imprescindibles de Nadal

09 de desembre de 2022
  • La cadena de supermercats va introduir a les seves botigues el tall amb ganivet per al pernil i els embotits l’any 2017, i va complementar el tall a màquina.
  • La secció a talls ofereix una àmplia varietat de xarcuteria nacional.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, va introduir el tall amb ganivet a la secció de Xarcuteria l’any 2017 i avui està disponible a tota la cadena. En aquest temps, la xarcuteria a talls ha esdevingut un dels imprescindibles de tot l'any, però especialment de Nadal.

En aquestes celebracions, la secció a talls ofereix una àmplia varietat de xarcuteria nacional, com ara Pernil Reserva amb 12 mesos de curació, Pernil i Llom d'Engreix Ibèric, 50 % de raça ibèrica. En els embotits, es pot gaudir també de Llom de Gla Ibèric, així com de xoriço i llonganissa ibèrics, tant d'engreix com de gla.

A la secció de Xarcuteria es pot demanar pernil tallat amb ganivet o a màquina, o adquirir talls refrigerats o una peça. Així, molts "Caps" (clients) opten per tallar tot el pernil i envasar-lo al buit per garantir la durabilitat d'un producte sempre de qualitat.

Pernil i embotit de la secció a talls de MercadonaUna fusta de pernil i embotits a talls de Mercadona.

Treballadora de Mercadona a la secció de Xarcuteria a tallsSecció de Xarcuteria a talls a Mercadona.