El nou Snack de blat de moro gust barbacoa al lineal de Mercadona

El nou snack de blat de moro de Mercadona ven més de 13.100 unitats diàries

12 de agost de 2020
  • L'aperitiu està disponible a les més de 1.600 botigues de la cadena des de finals de juny.
  • El Proveïdor Totaler Grefusa és l'encarregat de fabricar l’Snack de blat de moro gust barbacoa sota la marca Estrella.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, continua ampliant l'oferta d'aperitius amb la incorporació de l'Snack de blat de moro gust barbacoa. El nou aperitiu, del qual la companyia en ven 13.100 unitats diàries, és present als lineals de les més de 1.600 botigues de la cadena des de finals del mes de juny passat.

Aquesta novetat s'incorpora després que la companyia copsés amb els seus "Caps" (clients), a peu de botiga, la necessitat d'oferir un snack de blat de moro amb aroma de barbacoa. L’Snack de blat de moro gust barbacoa de Mercadona es ven en bosses de 140 grams i està rebent una acollida excel·lent des que es va començar a implantar el mes d'abril passat als supermercats de la cadena.

El Proveïdor Totaler Grefusa elabora aquest producte en exclusiva per a Mercadona sota la marca Estrella, a les seves instal·lacions d'Alzira, València.

El nou Snack de blat de moro gust barbacoa al lineal de MercadonaEl nou Snack de blat de moro gust barbacoa al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat