T'ensenyem a preparar tres receptes exquisides amb Cacau pur.

T’ensenyem a cuinar amb Cacau pur

04 de octubre de 2021

Pensaves que el cacau només servia per a barrejar-lo amb la llet? En realitat, és un producte que té una gran versatilitat a la cuina.

Segueix llegint; et sorprendran la quantitat d'usos i possibles receptes que permet, especialment en el món de la rebosteria i les postres, encara que va molt més enllà.

Cacau pur sense sucres afegits

El nostre Cacau pur és un producte d'altíssima qualitat, amb 0 % sucres afegits i sense gluten, que poden prendre grans i petits com a substitut dels cacaus solubles ensucrats.

Maneres de consumir el Cacau pur

  • Barrejat amb llet i begudes vegetals (sense edulcorar o edulcorat al gust amb qualsevol endolcidor). La barreja s'ha de fer amb la beguda en calent per garantir que es dissolgui bé.
  • Tanmateix, també es pot dissoldre en fred, afegint-hi el cacau (al gust), incorporant-hi tot seguit una quantitat molt petita de llet per fer una pasta i afegint-hi la resta de la llet mentre es remena.
  • Serveix per a tot tipus d'elaboracions en rebosteria (pans de pessic, muffins, brownies, natilles...) que el requereixin, tant per a empolsar-lo com per a barrejar-lo amb la resta dels ingredients. És preferible tamisar-lo amb un colador.
  • Barrejat amb iogurts naturals o formatge batut. S’afegeix el producte i es remena. Es pot prendre també sol o edulcorat al gust.

Pas a pas per preparar tres receptes delicioses amb Cacau pur

Brownie de cacau

Imagen Texto 1 cacao puro

  • Preescalfa el forn a 160 ºC.
  • Trosseja 120 g de nous pelades. Fon 125 g de mantega i reserva-la.
  • En un bol barreja 6-7 dàtils amb 80 g de Cacau pur i afegeix-hi 1 cullerada d'oli d'oliva. Barreja-ho fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.
  • Afegeix-hi una mica de sal, una culleradeta d'extracte de vainilla i 3 ous, un per un, barrejant-ho tot bé.
  • Afegeix-hi 65 g de la farina que més t’agradi i barreja-la fins que s’incorpori del tot.
  • Aboca la barreja en un motlle rectangular folrat amb paper de forn i enforna-ho durant 25-30 minuts.
  • Deixa’l refredar i ja el pots tallar.

Porridge de civada amb cacau

Imagen Texto 2 cacao puro

  • Posa tots els ingredients en una cassola: 3 tasses de llet o beguda vegetal, una cullerada de l'endolcidor que més t’agradi (sucre, mel, xarop...), 2 cullerades de Cacau pur i una tassa i mitja de civada.
  • Escalfa-ho tot, fins que el líquid redueixi.
  • Serveix-ho amb ametlla laminada, coco i una mica de cacau en pols.

Smoothie de cacau

Imagen Texto 3 cacao puro

  • En un got de batedora, posa-hi tots els ingredients: una tassa de llet o beguda vegetal, ½ tassa de civada, 1/3 de tassa d'avellanes, un plàtan i una cullerada de Cacau pur.
  • Bat-ho tot i ja està a punt per assaborir!

Altres recomanacions

Vols més idees per als teus esmorzars o berenars? Tasta els nostres nous Cereals de Civada Crunchy.