- La companyia va desenvolupar aquest producte fa més de quatre anys com a ingredient per a la rebosteria, però el seu ús ha anat evolucionant i ara s’utilitza principalment com a cacau soluble.
- El Proveïdor Totaler Valor és el responsable d'elaborar aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a la Vila Joiosa (Alacant).
Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, va desenvolupar fa més de quatre anys el cacau pur en pols 0 % sense sucres afegits de la marca La Chocolatera, com un ingredient més per a la rebosteria. Tanmateix, avui aquest producte triomfa al lineal de la companyia com a cacau soluble per a la llet i begudes vegetals.
L'èxit del cacau pur en pols de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Valor a les seves instal·lacions ubicades a la Vila Joiosa (Alacant), rau en la seva versatilitat -funciona bé tant amb formatge batut com amb iogurts o begudes- i en la seva composició -100 % cacau i sense sucres afegits-, que el converteix en un producte saludable.
Cacau pur en pols La Chocolatera 0 % sense sucres afegits de Mercadona.