Brou de Pollastre Hacendado de Mercadona al lineal

El Brou de Pollastre de Mercadona eleva les vendes un 23 % fins als 84.000 litres al dia pels canvis d'hàbits del consumidor

12 de novembre de 2020
  • L'arribada de l'hivern fa augmentar les compres d'aquest producte ideal per a consumir a casa amb pasta i arròs, així com per a cuinar qualsevol tipus de guisat o consomé.
  • El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal elabora aquest producte al seu centre de la localitat de Funes (Navarra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes de Brou de Pollastre Hacendado un 23 % fins als 84.000 litres al dia, pels canvis d'hàbits del consumidor.

Tot i que és un producte de venda habitual a Espanya durant tot l'any, quan arriba l'hivern els "Caps" (clients) el trien en més mesura, ja que com més fred fa més elevat és el consum de plats calents. El Brou de Pollastre Hacendado de Mercadona és ideal per a prendre a casa amb pasta i arròs, així com per a qualsevol tipus de guisat o consomé.

El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal produeix el Brou de Pollastre Hacendado a les seves instal·lacions de la localitat de Funes (Navarra), en format de paquets de dos brics de litre, amb opció divisible.

Brou de Pollastre Hacendado de MercadonaBrou de Pollastre Hacendado, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat