Bàner corporatiu #EActiVat

#AixòNOhadePARAR accelera per donar suport a les empreses i impulsar l'activitat econòmica amb una nova fase: #EActiVat

25 de maig de 2020
  • Després d’aglutinar en dos mesos i mig el suport de més de 3.000 empreses de totes les dimensions, empresaris, autònoms i treballadors, que representen junts més d'un 4 % del PIB i més d'1 milió de llocs de treball.
  • #EActiVat continuarà sent el punt de trobada on donar reconeixement i suport a empreses, empresaris, treballadors i autònoms, que podran fer valer els seus projectes i donar visibilitat a les seves idees i fets per reinventar-se i ser proactius a l’hora de reactivar l'economia del país.
  • Les més de 3.000 empreses de totes les dimensions i autònoms que formen part del projecte coincideixen en la importància de continuar sent exemple de superació i adaptació, juntament amb tots els seus treballadors, en aquesta nova fase d'activació econòmica.

#AixòNOhadePARAR és la iniciativa que fa poc més de dos mesos i mig van impulsar, en una primera fase, dues-centes empreses per donar reconeixement públic, valor i suport a les empreses, els empresaris i els treballadors que, amb el seu exemple, estan aconseguint que la roda de la nostra economia no s’aturi causa de les mesures de confinament activades per la pandèmia de la COVID-19. Ara, aquesta iniciativa ha decidit iniciar la seva segona fase: #EActiVat. Amb ella s'aborda un repte nou i més gran: accelerar i activar la nostra economia per superar les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte que la crisi sanitària està tenint a l’estructura empresarial i industrial i a l’economia.

Des del 16 de març passat, #AixòNOhadePARAR ha anat sumant multitud d'empreses -petites, mitjanes i grans-, autònoms, treballadors, professionals i empresaris, de diversos sectors i d’arreu de la geografia nacional. En tan sols dos mesos i mig, avui té el suport de més de 3.000 empreses de totes les dimensions que vertebren els diferents sectors productius del país i que representen més d'un 4 % del PIB i més d'1 milió de llocs de treball.

La col·laboració activa de tots ells ha permès de fer valer l'esforç exemplar que cada dia fan tots els qui formen part del teixit empresarial en conjunt. A través de la campanya de comunicació realitzada, s’ha contribuït a posar nom i cognoms concrets a empreses i autònoms, de totes les dimensions i sectors, i als seus treballadors, que no s’han aturat i que durant aquests dies han seguit generant confiança, creant riquesa i consolidant l'ocupació. En total, més de 3.000 casos reals concrets que s'han donat a conèixer en canals molt diversos: més de 100 casos publicats en televisions i ràdios nacionals i autonòmiques, 800 notícies en premsa, 640 casos explicats al web i 700.000 visualitzacions dels vídeos de les empreses als nostres canals.

Ara, amb l'impuls de tot aquest engranatge, s'obre aquesta nova fase i neix #EActiVat, un projecte que evoluciona per esdevenir el punt de trobada d’empresaris, autònoms i treballadors, i per seguir donant visibilitat a les seves idees i fets amb l'objectiu afegit de dignificar la seva tasca i retre’ls homenatge, inspirar els altres i, sobretot, servir d'estímul per reactivar junts l'economia del país.

En paraules de Paula Llop, coordinadora del projecte: “#EActiVat és l’evolució lògica de la iniciativa #AixòNOhadePARAR, un pas més per donar a conèixer tot allò que el nostre teixit productiu està fent perquè la roda de l'economia no s’aturi. En només dos mesos i mig, hem aconseguit ajuntar-nos en aquest objectiu comú més de 3.000 empreses i donar a conèixer el nostre compromís. Ara ja no es tracta únicament de no parar, sinó d'accelerar. No és el moment de posar-se límits. És per això que estem enfocant tota la nostra acció a impulsar l'activitat econòmica, a seguir actius, perquè la millor manera de predir el futur és creant-lo, i en aquest projecte estem units milers de bojos creatius i inspiradors. És el moment de fer el que sabem fer millor: arriscar-nos, emprendre, treballar, ser creatius i generar benestar."

Aquesta nova fase #EActiVat  tindrà una plataforma evolucionada que, a més de destacar els casos d'empreses que demostren amb fets com ajuden la societat, també inclourà noves seccions amb diàlegs entre empresaris, seminaris web, formacions, recomanacions d'esdeveniments destacats, informes gràfics, estudis i un llistat ampli de contingut nou.

La creativitat neix de l’angoixa

No és el moment de posar-nos límits

Suma la teva creativitat:

www.eactivate.com

 

Logo EActiVat