Aigua amb gust de fruites vermelles i de llimona de Mercadona

Aigua amb gust de fruites vermelles i de llimona: les últimes novetats de Mercadona

19 de juliol de 2021
  • Totes dues begudes, que es presenten en format d'1 litre, es caracteritzen per ser refrescants, saciants i baixes en calories.
  • El Proveïdor Totaler Font Salem és el responsable d'elaborar aquests productes a les seves instal·lacions ubicades a Salem (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda dues novetats: aigua amb gust de fruites vermelles i de llimona d'Hacendado. Aquestes begudes es caracteritzen per ser refrescants i saciants, tenir un gust lleuger d’aquestes fruites i ser baixes en calories.

L'aigua amb gust de fruites vermelles i la de llimona de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Font Salem a les seves instal·lacions situades a Salem (València), estan disponibles des del mes de juny passat a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i a Portugal, on es presenten en format d'1 litre.

Aigua amb gust de fruites vermelles i de llimona de MercadonaAigua amb gust de fruites vermelles i de llimona de Mercadona.

Aigua amb gust de fruites vermelles i de llimona al lineal de MercadonaAigua amb gust de fruites vermelles i de llimona al lineal de Mercadona.