El nou Concentrat Meso-Anticel·lulític disponible a la secció Perfumeria de Mercadona

A la venda l’edició limitada del Concentrat Meso-Anticel·lulític de Mercadona

23 de abril de 2020
  • Es tracta d'un nou tractament per a combatre la cel·lulitis de manera intensiva, amb una triple acció lipolítica, reestructurant i refermant.
  • El producte forma part d'una col·lecció exclusiva de 100.000 unitats, disponible a tota la cadena des de finals del mes de març.
  • El Proveïdor Totaler RNB és el responsable de fabricar aquest producte sota la marca Deliplus a les seves instal·lacions situades a La Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una col·lecció limitada del Concentrat Meso-Anticel·lulític, un nou producte per a combatre la cel·lulitis de manera intensiva, amb una triple acció lipolítica, reestructurant i refermant. Aquesta novetat forma part d'una col·lecció exclusiva de 100.000 unitats que la companyia ha posat a la venda a tota la cadena des de finals del mes de març.

El Concentrat Meso-Anticel·lulític de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler RNB sota la marca Deliplus a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València), es ven en una capsa amb 14 vials i es pot utilitzar de dues maneres: com a tractament de xoc durant 14 dies aplicant-lo directament sobre la pell o bé com a tractament de manteniment barrejant-lo amb la crema habitual.

La característica principal del Concentrat Meso-Anticel·lulític de Mercadona, disponible a la secció Perfumeria, són els seus principis actius. En concret, aquest concentrat està format per cafeïna i carnitina, que aporten una acció lipolítica i cremagreixos; per extracte de fulla de carxofa, que es caracteritza perquè és drenant i tonificant; per silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica, principis que destaquen pel seu efecte reestructurant i remodelador; per un còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de Curcuma longa i epigalocatequingalat, que tenen una acció renovadora i antioxidant; per quelant de ferro, que actua com un imant que elimina el ferro acumulat en excés al teixit gras, responsable de la inflamació pròpia de la cel·lulitis, i per ribosa, que accelera el metabolisme de les cèl·lules.

Kontzentratu meso-antizelulitiko berria Mercadonaren Lurrindegian duzu.El nou Concentrat Meso-Anticel·lulític disponible a la secció Perfumeria de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà