Safata de bimi de Mercadona.

Què és el Bimi? Descobreix-ho a Mercadona

03 de juliol de 2017
  • El Bimi és una verdura de proximitat de sabor suau i dolç que es conrea a diverses zones d'Espanya.

 

El Bimi és una verdura de proximitat de sabor suau i dolç que es conrea a diverses zones d'Espanya.

El Bimi, la verdura de moda, ja en Mercadona. Amb un sabor suau i dolç. Es caracteritza per tenir una tija verda similar a la de l'espàrrec i una floreta molt semblant a la del bròcoli.

Una verdura carregada de propietats saludables que conté nutrients essencials entre els quals destaquen el Potassi, Calci, Zinc, l'Àcid Fòlic, Antioxidants, Vitamina C, Vitamina B6…

T'ho posem fàcil ja que trobaràs el bimi de Mercadona en safates, llest per cuinar!

Disponible en la nostra secció de Fruita i Verdura dels supermercats Mercadona de  Península i Balears.

Com es consumeix el Bimi de Mercadona?

El paladar i versatilitat d'aquesta verdura permeten utilitzar-la en una infinitat de receptes, en amanides, com a plat principal, acompanyant a carns o peixos…

Pots consumir-lo com prefereixis: cru, saltejat, bullit, al vapor… com vulguis.

Pots realitzar multitud de plats que inclouen el Bimi com a ingredient, molts xefs de prestigi l'usen en moltes de les seves receptes. Per què esperar per provar-lo? Acosta't al teu Mercadona més proper.

On es conrea el Bimi de Mercadona?

El bimi de Mercadona es conrea en camps de la Regió de Múrcia i a diverses zones del litoral mediterrani (des de Tarragona a Cartagena) per assegurar la seva màxima qualitat i frescor. En període estival també es conrea a les zones altes de Jumilla, Caravaca de la Cruz o Albacete.

Els proveïdors especialistes Agrupación Hortofrutícola Lucas, Grupo Agromediterránea i Sociedad Cooperativa Sacoje, situats a la província de Múrcia, són els encarregats de subministrar aquest producte amb la seva màxima qualitat i frescor a Mercadona.

Mercadona, compromesa amb els productes espanyols, recolza la iniciativa “Fruita i Verdura d’aquí i d’ara" del Ministeri d'Agricultura per recomanar el consum de fruita i verdura de manera regular. Les fruites i verdures, caracteritzades per la seva qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.

A més, en el marc del seu compromís amb el sector primari espanyol, Mercadona col·labora amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders.